Yey!

Började jobba i Måndags, stiger upp kl5 varje morgon så jag är på jobbet kl6. Jobbar till kl3 och är näst intill slut när jag kommer hem, mycket spring på jobbet, ingen kondis heller haha! Men det är skoj att göra något och tjäna pengar.

En annan rolig grej som jag trodde bara skulle bli bättre visade sig att sluta i total katastrof! Surt sa räven. Men man får väl finna sig i situationen och se framåt istället. Sova.nu

Wow!

12års skoltid är nu över och 46års arbete väntar, börjar på Måndag :| Igår var det sjukt roligt, det går inte att beskriva så jag ska inte försöka beskriva.

Lite bilder http://www.youtube.com/watch?v=d70cuctdlgA   :D

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

Helvte, it ens halva dagen har gått och det har varit så grisigt roligt så det finns inte, började festa klockan 07,30 imorrse, åhhh soft =) Ska gå och duscha nu och fortsätta! HA SÅ SKOJ =D

Student 2008

Ja nu sitter man här och taggar med en Diesel i handen, imorgon är dagen D ;> Före klockan 07,00 ska man stiga upp, äta frukost snabbt som tusan och bege sig till badhusparken för att ha ölfrukost med klassen och diverse randoms haha. Senare så kommer he smälla ordentligt :D Ajja nu ska jag försöka sova så man orkar med dagen imorgon också, helvetes vad alkohol det kommer konsumeras! Gunatt likz.




Well I see trees of green and
Red roses too,
I'll watch them bloom for me and you
And I think to myself
What a wonderful world

RSS 2.0