100% mysko samtal

Idag, eller snarare inatt,  ringde det på min mobil, klockan 03,12! Började ju fundera vad det kan vara för galning som ringer den här tiden, var tvungen att kolla upp numret.. Det visade sig vara ett företag här i närheten, och inte fan har dom någon som arbetar denna tid, fyfan vad mysko =) Har ingen koppling ö.h.t med det företaget, eller känner någon som jobbar där.. ajja godnatt

Kalasad kalasmat och Kenneth Korvman

Idag har jag inte gjort något tyyyyyyyp, förutom att träna, börjar höja lite smått nu med vikterna efter 4½månads uppehåll, körde 5er på HELA 80kg i knäböj hahah. Bara 65-70kg ifrån där jag var förr :p Men med kalasad kalasmat kommer min mage att spricka och min styrka att sjuda till topp, för äter man mat så blir man stark, det säger tomtefar. Nu är jag hos Tinas mor i Norrfjöörn och vi ska se film, möjligtvis två stycken =) Ena filmen heter REC och den andra heter Shrooms, kanske skriver om dom sen hhohohohåhåhåh =D

En kväll

Jag och Tina stod och grillade fläskfilé, potatisgratängen låg i ugnen! Tinas telefon ringde, det var Elin. Hon ville att vi skulle komma på fest hos hon & Andreas, sure vi var på. Ringde runt lite för att fixa alkohol (sys var stängt), fick tag I Kalasad Clas, han sålde oss en 7a. Sen bar det av, in till stan, röjde lite, spela lite, sen drog vi på Big boy, tina käka lökisringar. Sen cykla vi hem, jag käka kött, fritera bananer och tog en mjölkliter upp på rummet, och nu sitter jag här!

Är mätt och lyssnar på musik, snart ska vi se klart filmen vi börja se igår http://www.imdb.com/title/tt0464141/ , den var fan läskig, tror dock det kommer bli läskigare nu mot slutet, verkar så. Sen ska vi kanske börja se Prom Night, en annan skräckfilm, verkar kanske inte så bra, men jag hoppas på det bästa =)

Maybe baby jag uppdaterar senare, tjuboi!

Dagens låt; :O


En finurlig historia - Törkäl i pizza

En liten skolpojke vid namn Törkäl var rejält hungrig en dag på skolan, klockan var bara 12 och det var hela 3 timmar kvar tills skoldagen var över. Till lunch hade dom serverat rå fisk med ägg, så Törkäl åt en näst intill obefintlig mängd mat.
På matematik lektionen satt han och funderade på hur han skulle få tag i pengar till mat, han hade ju inga pengar, och att vänta till middag var serverad hemma gick inte för sig.

Han var mycket tanig denna Törkäl, 172 cm hög och 52kg lätt. Glasögon med styrka -8,25, tjocka som ett mjölkpaket och manchester byxor. Hans mor hette Rut och hans far hette Tärköl.

Klockan var nu 3 och Törkäls skoldag var över, han hade en plan! Plocka upp pengar från backen tills han hade råd med en Pizza på Arilabbabs Kiosk, efter 15minuter märkte han att det inte gick att tjäna några stora summor på detta. Två kronor och femtio öre hade han fått ihop, nej nu var det dags att ta i med silkesvantarna. Mitt på stadens torg skrek han "Får jag inte 100kr så får ni stryk" Två sekunder senare låg han och lipade, en 5årig tjej hade bitchslappat han..

Men! Törkäl visste att knarklangare minsann tjänade pengar, och han visste ju vem Knarkarmannen Per-Jöns Tjabloppsson var. Så han gick fram och sa "öh du langa fram nå droger, jag ska bli knarklangare tills jag har råd med en pizza" Och se på fan, Tjabloppsson langa fram 2gram koks till Törkäl. Törkäl gick senare ut på torget och fick sålt sina 2gram för 100kr! Sen köpte han sin pizza, blev mätt och cykla hem!



Dagens låt ;


Förlust

Jag förlorade mot flickvännen igår :/ Hon hade 40 besök och jag hade 38, får väl ta igen nån annan dag :)
 Väntar på Tommy nu, ska dra och träna, börja om att träna för en vecka sen och igår var det fem år sen jag satt min fot på gymmet, och igår var det tre månader sen jag tappade körkortet, så bara två kvar! Skriver mer sen, goddag!

Omogna hönor!

Jag och bruden har en tävling, mest unika besökare på sin blogg idag vinner! Lite fjantigt då båda är 19år, fast är man tävlingsmänniska så är man! Jag leder för tillfället med ett besök. Har aldrig haft såhär många besök förr, uppe i 24st nu haha!

Sen blir det att se film, vi ska se "The midnight meat train", ska tydligen vara bra, iallafall om man ska tro imdb! Ska handla om en fotograf som ska försöka lista ut vem en seriemördare är, men det blir visst oväntade händelser för denne fotograf, rå film ska det också vara.

Uppdaterar sen med en ny och frreeesch yreri-historia, så stay tuned ;)

Uppdrag yrning

I nattens uppdrag yrning ska vi titta närmare på Banana-Arne.
Han är misstänkt för tre stycken värdetransportrån, vad som gör han misstänkt för alla tre rånen beror på att rånaren alltid haft på sig en mask vars likhet med en banan är slående. Dessutom har rånaren använt en pistol formad som en banan.

Han är född 1853 och uppväxt i Stockbäckensholm nära Pitepalt kommun i Norrbottnias län, vid 12,5års ålder började han arbeta på en lokal banan fabrik, och det var nog där allting började. All planering och förberedelse för rånen som skulle komma att äga rum 82 år senare.

En trolig teori, som polisens experter framställt är att Banana-Arne levt dubbeliv sedan jobbstarten på banan fabriken, att han i ena stunden är familjefar och har fru, i andra är han en mycket intellektuell rånar-planerare. Det har tagit väldigt lång tid för han att planera dessa rån in i minsta detalj, många tusenlappar och sena planeringsdagar, många bananer till mellanmål och ett par stickade sockar från farmor, som värmt hans arma fötter.
Han har trots alla dessa motgångar klarat sig, en hårsmån från att bli upptäckt, tror polisen. Däremot tror inte Läjvf BY Påhlsson på denna teori. Han vidhåller att Banana-Arne är mentalt instabil, rånat ett stort antal andra värdetransporter, affärer etc. Han är en riktigt härdad rånare med andra ord.

Vi besökte Banana-Arne på hans adress i Stockbäckensholm, och fick oss en intervju.

U = uppdrag yrnings reporter
B = Banana-Arne

U; Rånade du dessa värdetransporter?
B; Va? Bananbåtarna på 60-talet?
U; Nej, dom du är misstänkta för just nu.
B; Jaha! Nej inte det, jag har alibi.
U; Jasså? Det har vi tyvärr inte blivit informerade om, berätta mer.
B; Jag har vid varje tidpunkt för rånen ätit banan och druckit saft hos min polare Melon-Markus.
U; Hm, det var intressant. Hejdå
B; Banan

Där hade ni ett litet urklipp ur konversationen som pågick mellan oss och Banana-Arne. Tyvärr är våran sändningstid slut nu, stay tuned för nya avnitt av Uppdrag Yrning. På återseende, b-trhl

www.attam.blogg.se

Attam.blogg är ett ställe där yra attam fantaster tittar förbi under dagen för att få lite hjärngympa av dom underbart finurliga texterna som finns här.
Jag vet allt att det är endel individer som brukar läsa den bloggen dagligen, men ägaren till bloggen hoppas på att det kommer vara fler intresserade inom en överskådlig framtid. Han har ju faktiskt lagt ner kropp och själ för att kunna leverera alla dessa ord och krussiduller, som skrivs ner på ett tangentbord i Norrbottens urskogar.

Han flickvänn anser att han är en såkallad "kryddare" som alltid förstorar upp allting för sitt eget vålmående, få saker att låta bättre,större, mer fantastiska än dom egentligen är/var. Dock finner han detta inte särskillt störande då han älskar henne, det kallar jag äkta kärlek!

Fick just konfrimerat att detta blogginlägg snart kommer vara slut, eftersom författaren ska se James Bond med sin flickvänn! Så jag får fatta mig kort; B-thrl

Tummetott-fabriken

Snus i all ära, men Tummetott slår det med hästlängder!

Bonden Sjöqvist älskade höns, så mycket att han lät sig giftas med en höna, hans vanliga fru Stig-Berit tyckte icket om detta! Men Sjöqvist var som sagt en hönsfanatiker, han åt t.ex 25ägg om dagen, skjutsa omkring hönor i cykel-kärra och tog med dom på bio, iallafall om inte personalen sa annat.

En morgon var han ute och fiskade ål med sin kära höna Gunvor, Sjöqvist fick på en 12kg ål, han kämpade och slet i 2timmar innan han fick upp den, sen när han skulle visa dagens fångst för sin höna, var denne försvunnen.
Han sökte och sökte i skog och mark, åkrar och ängar, utan resultat. Han kunde inte längre få sina favorit ägg till frukost, dom från Gunvor. Ack och ve, ingen höna återfanns heller, så Sjöqvist var en sorgens man tills dagen var kommen.

Truddelutt sa moster Greta, och sjöng en gammal visa om ålarnas konung, medans hon stekte en pankaka!



High five Mr-x

Ye, ge mig en hög femma då, Mr-x säger "okej!"

Igår var jag på fest, det var gode nice, Tina kom, ännu mer nice, jag blev hungrig, inte nice, käka på big boy, nu vare riktigt nice =)

Imorgon ska jag och Tina förhoppningsvis till hennes stuga, köra cross och äta is. Får väl se vad som sker, hur som så är det bara 65 dagar kvar tills jag får tillbaka körkortet, varit utan i 88dagar nu, så tiden går ju fort.
När jag får tillbaka det ska jag och Tina och glida, säket till hennes stuga, där är det ju nice! Sen så kan jag ju börja söka jobb då, får ju inget utan körkort typ.

Nåja, en macka är alltid fint, eftersom man blir mätt av 4st, men då ska dom innehålla en härrans massa fett och grönsaker.
Herr Åkesson tycker mest om sina mackor på morgonkvisten, för då kan han dra en tarzan vid frukostbordet samtidigt som han dricker juice, det tycker han om, Herr Åkesson.
Senare under dagen tycker han om att läsa Aftonbladet, och gå på stan och titta på kjoltyg, kanske smyg-tralla inne på nån toalett också.
Han är väldigt finurlig den där Åkesson, bortar tänderna med torkat snus, använder diesel som deo, sen kör han med avbitna naglar som toalettpapper. En gång åkte han till Stockholm, han ville se kungen, men han köpte en hora istället.

Han har ingen familj förutom sina datagubbar i Tibia, dom gillar han, dom gör som han vill. Han har en kompis, som heter Bertsson, men dom har inte träffat varann på 12år eftersom Bertsson är folkskygg, och Åkesson är folk.

Snupp snapp snopp, så blev sagan kort.

Nattmackor

Ska börja äta nattmackor nu, finns inget bättre än att äta flott på den tiden där ämnesomsättningen är som sämst! Dock har jag inte ätit nån nattmacka idag, dumma dumma Attam!
 Ska verkligen försöka bli lite större nu, bara inte Tina börjar klaga på att jag blir tjock, om jag nu blir det, säkert blir det så =)
Menmen, något får hon väl tåla, mera Attam är väl bra borde hon tycka!


 Sköldpaddan Vs Haren är tydligen en fabel då Sköldpaddan vinner, vet ej hur, varför eller på grund av. Men jag vet att en hare är snabbare, så sköldpaddan fuskade, solklart fall tycker jag. Sen att sköldpaddan åt skinnsoffor och myskatter är en annan historia.
 Han gillade ju mysperson med vänner, så han tog med sin en 75a til mysperson, han gillade den, drack och blev vimmsig inni pankakkon. Sen spelade dom dragspel hela natten, till moster Gretas förtret.

Nu ska jag lägga mig och sova med Tina, hon är söt, hon är min ;D

Verkstadsmodul

Var och tränade idag, första gången på över 4månader, jäklar vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon, körde inte ens tugnt, men vet hur det är. Nu när man börjat om att träna, måste man börja om att äta så jäkla mycket igen, suck.

Nåja, snart kommer min egna lilla Tina hit, hoppas hon är gosig! Varit utan hon i 6timmar i sträck nu, någon form av rekord måste det allt vara.  Nu tror jag hon kom =)


Den försvunna mobilen

Det var inte en gång en mobil som försvann. Inte vilken mobil som helst, nej en helt utomordentligt mobil, med massor av avancerade egenskaper, såsom 2megapixel kamera och mp3.
Dagen då mobilen försvann är fortfarande ett mysterium, man har kartlagt genom telefonlistor att den senast sågs igår kl 22,12 pratandes med nr 073-833****, i 12min och 43sek varande samtalet. Sedan dess är den fortfarande försvunnen.

Denna mobil hade gjort världen mycket glad genom sin karisma och framtoning, den hade gjort många människor glada genom sina samtal, och för alla dess bilder den tagit som hamnat på pixbox.

Mo-bilen kallades den, eftersom den kallades mo och var en bil, gick 12km/h i friläge, 12hästkrafter @ 12rpm osv...
12 ägare, 12 däckbyten och 12st turbos i bagaget.
Mo-bilen var en mycket snäll herre som försvåg sina undersåtar med 100gram smör och en påse jordnötter per dag, allt som behövs för att bygga den eftertraktade bänkpresskroppen! Alla som var undersåte åt Mo-bilen blev genast mycket exeptionella bänkpressare i klass +125kg. Alla bänkade åtminstonde sin kroppsvikt vid 25års ålder!

Nåväl, mobilen återfanns idag klockan 14,00 på ett bord, under en tidning. Och inte vilken tidning som helst må jag tillägga, tidningens titel var misstänkt... Så ägaren till mobilen blev genast mycket glad och smsade hejvilt till alla sina nära och kära, bemötte dom verkligen klokt och vist.
Mobilen förväntas leva minst i 12år till, så ett nyköp av mobil lär inte hända, mobilen är trots allt mobilen. Den mobilen, mobilen alla eftersträvar, alla mobilfanatikers dröm. Sifferkombinationer utan dess lika.

Bappthorell

B.Trhl

Idag har jag och Tina gått och gått, gått ännu mer, och lite till.
Sen har vi sett 5timmar av Pestens Tid (film) sen lagga skivan, mest troligt läsaren som är krupp, 1h kvar, får se det imorrn :)

Nu sitter jag och Tina bara och lejdar oss på msn, hon sitter typ brevid mig på sin dator, och jag sitter här, med hennes dator ;O

adam.,. tinyw säger:
jabapp
adam.,. tinyw säger:
natti fnatt
Tina säger:
fnatti hattarna
Tina säger:
^^
adam.,. tinyw säger:
ne
adam.,. tinyw säger:
trasdockor
Tina säger:
knasdocka
adam.,. tinyw säger:
bappmokka
Tina säger:
bappmockasin


Typ sådär kan en fullt normal konversation mellan oss se ut, knappt något IQ-relaterat alls.
 

Dags för lite yr då, mest för Tami Gun´s skull, han finner det extremt angenämt att läsa endel yriga rader, han har ju stege i spader.
 Så imorrn kommer jag nog ge mig ut på jakt efter den försvunna chipspåsen, värd 32kr på OKQ8 i Degeränget, köpt av Patron Hedquist år 1887 för 1öre, fatta värdeökning!!! Ska sälja den dirr när jag hittat den.
 Då ska jag köpa mig 2xchipspåsar på ICA + en budget cola, se film och käka snus. Det kommer bli ett sant nöje om jag får vara seriös. Må gud vila i dina chipshimlar.

Bapp

4 månader

Sheeeebapp, idag är det 4månader sen jag och Tiny blev tsm, tiden går fort även om det känns som vi varit tillsammans längre, kan bero på att vi varit med varann alla dagar utom 1 =)
 När jag får tillbaka körkortet så har vi varit tillsammans i över ett halvår, coolt!

Dock är ju 4månader bara en bråkdel av tiden som är kvar, hoppas jag iaf

Puss på dig babe ;> Älskar dig

Du har allt, utom en get!

Det stod att geten var snygg men den var ful, jag har blivit lurad. Så jag sålde den, nu har jag allt utom en get.
 Idag åt jag på Max, det var flott med Max till kvällsmat, jag blev mätt, mys i magen alltså =) Sen drog jag en snus och en öl som efterrätt, kan det bli bättre? Nu ska jag och min babe snart sova så vi inte sover bort hela dagen imorrn också, börjar bli 14,00-14,30 innan man stiger upp nu för tiden...

Orkar inte skriva nått superlångt inlägg eftersom jag vill krypa ner med älskling och se film ;> Hon är så söt så jag ska nog äta upp hon efter filmen :D Puss på Tinas stjärt!

Skapa ; Nytt inlägg

Mjölk är livet, saft är livet, ahhh livet är livet.
Ett litet lyx på sunes är livet, en smällfet katt på min mage är livet, ett par underbara skinnfotöljer i ett barskåp är livet.
Att skapa ett nytt inlägg på bloggen är livet, verkligen öppna sig helhjärtat för ens publik och skriva om sina innersta önskningar/funderingar och ens totalt tro på livet och verkligheten, verkligheten som är så vacker med alla gråa nyanser.

Påtal om publik, jag vet att ni finns där, för att stödja mig och mitt projekt "mästerbloggen". Jag har faktiskt tänkt att bli rik på detta fullständigt, totalt, Kolossala drömyrke.. Va? ..

Nåväl, tillbaka till riiiäälityn, jag drack en öl, två öl, tre öl, sen hoppade jag på ett ben, sedan två ben... Och då insåg jag att livet är platt, så jag hämtade en tryckluftspump och blåste lite, då blev det runt,.. Det dög ju inte heller, för då går allting i livet bara runt runt runt, inget nytt under solen liksom.. Så jag stack hål på skiten med en nål, så det blev platt igen, då finns det iallafall ett slut på det hela.

Blir jag någongång trött på vetskapen om att jag fixat så det finns ett slut, så lappar jag bara ihop skitet igen och blåser upp det på nytt, japp!

Jag träffade en man häromdagen, han hette Alf, han hade stora öron, en krokig näsa och en sjua i handen. Jag fick smaka, det var gott. Jag såg stjärnor, sen for jag hem och käkade korvsås med ostfilé. Blev mätt och somnade.
 Vaknade till ljudet av en bil som körde förbi i 312km/h (hann klocka bilen) så jag ringde upp föraren, såg faktiskt regnr så fick reda på ägaren, dampade lite och han sa förlåt. Jag mådde igen bra och startade min dator, nu sitter jag här och skriver om verkligheten. Nu är blogginlägget slut.
Hejdå.

Bappthorell

Smurfland

Jag är trött, Tina är trött... Hela mitt rum är trött, tapeter, damm, dator, säng... Allt är trött! Behövs renoveras, dock osmart då flytt snart är aktuellt, hoppas jag iaf. Högst 6månader kvar iaf, annars sliter jag håret från svålen! :D

Mår bra i kistan, ätit flera liter mat kring 1 inatt, välbehövligt efter dagens/nattens cykeltur ala Djupviken-Degeränget x2 med Tina!  Vi var hos hennes kära vän Elin, hon slog på en film så vi titta noga, börja bra men sluta med pankaka.
Ne fyfan vad jag är trött, ska gå från datorn senast kl5, hoppas jag!

Får lov att presentera mina öl, en bägare med snus och en liten flaska plommonsaft, bara dom finaste råvarorna.. Inga prepositioner, bara yr!

Go'kväll

Uppdatering av en slapp höna!

Ja, det interna nätet är fint, slappa hönor och smurflinnen.
Jag köpte mig en par blågula skurtmuffar igår på ICA-handlarn i Ylitornio, dom var rätt nice, skyddade mina öron mot kyla! Dessutom räddade dom mitt könsorgan mot den onda screamgubben på Jeppes altan.

Jävla bra skurtmuffar alltså, endast 10kr kostade dom. Tina gillade dom också, så hon snodde dom =(

Ojojoj han e kalen!!!

Jak e galen apa! Japp, Tina säger jag e kalen apa! Hon har rätt, KALEN :D

Nåja, Fredag igen, nu är det helg (alltid helg då man är slapp),. Måste ta vara på den här helgen såklart, inte många helger som kommer vara som denna, helgen är helg, inte vardag.. Helger är fint, för då är ens kompisar lediga, då kan man träffa dom faktiskt, hitta på något typ. Tina och jag har alltid helg, vi hittar aldrig på något på vardagarna, finns ju inga!

Idag (FREDAG DEN tionde i TiOnDE!) var jag på amf på nå jäkla basinfo, det var nice, man behövde inte skriva ner något ;) Tror jag kommer bli rik på att börja jobba, kommer ju tjäna oändligt mycket mer än vad jag gör nu iaf. Ska bara sova ut ett tag till så ska jag börja söka ett jobb :D Eller beror på, får Tina jobb, ska attam ha jobb också, så funkar det i dagens Sverige! Bappthorell

Gåsrajder och dom sju små åsnorna..

Det var en gång en gåsrajder, han var mycket snabb, så snabb så ingen annan hade varit med om dess like! Han kunde flyga med gädd- och gällivarehäng i över 70km/h.
 En dag när gåsrajder var ute och gjorde åkrarna osäker så kom dom sju små åsnorna, dom blev mycket förundrade över denna skapelse med gädd- och gällivarehäng som bokstavligen svischade förbi i 71km/h...

Så dom bestämde sig för att få stopp och fråga vad i hela fridens dagar denna galning höll på med, någon kunde ju bli skadad! Men tvii fick katta, inte fick dom stopp på gåsrajder, han bara gav dom vingen och flög ännu fortare.
 Dom sju små åsnorna snöt sig i näven och sket i mun, nu jäklar blir det jävlar anamma! Nu skulle dom ha tag i gåsjäveln.

 Dom följde efter gåsrajder till mannen från 1700-talet som bodde i vägarna i sin utfällbara husvagn, och som hade en ubåt till fru. Han yrade inte, han var vaken, japp det var han! Förresten så bodde han uti Parisetornet i Click-Burba!

Nåja, tillbaka till jakten,.. Dom sju små åsnorna plingade på hos denna underliga man och berättade att dom sökte ett fartvidunder till gås. Tyvärr hade inte mannen sett till denna gås, inte heller någonsin hört talas om han.
 Dom sju små åsnorna synade bluffen och bet tag i mannens penis och han skrek "Hjälp mig, rädda mitt könsorgan", hans ubåtsfru kom periskopande till undsättning, dock utan resultat. Dom sju små åsnorna överåsnade dom och kastade ut dom ur husvagnen!

Dom sökte igenom alla fyra hörnen på husvagnen utan att hitta gåsen, men!! När dom tittade upp så hovrade mycket riktigt en rejäl gås uppe i taket, för att sedan flyga iväg.

Dom sju små åsnorna söker fortfarande gåsen, som troligtvis gömmer sig någonstans i Tibet, där han äter sitt smör och säljer sina fjädrar!

Snipp snapp slut, så var yreriet slut!



RSS 2.0