Den försvunna mobilen

Det var inte en gång en mobil som försvann. Inte vilken mobil som helst, nej en helt utomordentligt mobil, med massor av avancerade egenskaper, såsom 2megapixel kamera och mp3.
Dagen då mobilen försvann är fortfarande ett mysterium, man har kartlagt genom telefonlistor att den senast sågs igår kl 22,12 pratandes med nr 073-833****, i 12min och 43sek varande samtalet. Sedan dess är den fortfarande försvunnen.

Denna mobil hade gjort världen mycket glad genom sin karisma och framtoning, den hade gjort många människor glada genom sina samtal, och för alla dess bilder den tagit som hamnat på pixbox.

Mo-bilen kallades den, eftersom den kallades mo och var en bil, gick 12km/h i friläge, 12hästkrafter @ 12rpm osv...
12 ägare, 12 däckbyten och 12st turbos i bagaget.
Mo-bilen var en mycket snäll herre som försvåg sina undersåtar med 100gram smör och en påse jordnötter per dag, allt som behövs för att bygga den eftertraktade bänkpresskroppen! Alla som var undersåte åt Mo-bilen blev genast mycket exeptionella bänkpressare i klass +125kg. Alla bänkade åtminstonde sin kroppsvikt vid 25års ålder!

Nåväl, mobilen återfanns idag klockan 14,00 på ett bord, under en tidning. Och inte vilken tidning som helst må jag tillägga, tidningens titel var misstänkt... Så ägaren till mobilen blev genast mycket glad och smsade hejvilt till alla sina nära och kära, bemötte dom verkligen klokt och vist.
Mobilen förväntas leva minst i 12år till, så ett nyköp av mobil lär inte hända, mobilen är trots allt mobilen. Den mobilen, mobilen alla eftersträvar, alla mobilfanatikers dröm. Sifferkombinationer utan dess lika.

Bappthorell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0