Sommar!

Nu nalkas sommaren, fiskesäsongen har börjat med BESKED! Jag, KalasClas EmeFet och Jonas  har blivit radargänget. Men fiskelyckan har inte varit den bästa, vi har för helvete tjuvfiskat där det är fiskeförbud till och med! Och EN fisk har vi fått sammanlagt, och vem drog upp den tror ni ;)?

Jag orkar inte skriva något supderduper inlägg så jag ger mig snart. En sak till som jag bara måste få skriva som jag tycker var skitrolig,,. - Efter krogen åkte en kompis med en tjej hemåt, varpå tjejen frågar "Du vill inte röka och följa med hem?" Han svarar "Jag kan röka, men sen ska jag hem".. Då frågade jag och några polare lite förundrade "Varför följde du inte med hon?" Han sade "Nja man måste ju sortera. Om vi säjj söjjn.. Du är godis sugen, inte fan köper du lakrits om du inte tycker om lakrits" HAhaAaha :D Godnatt


Jonas tog en KUNG bild på Clas :D
image2

Emme :D
image3image5

Ahhhh

Egentligen borde man sova nu, så det ska jag kirra snabbt ;)

Iaf så var jag Clas Emil och Jonas iväg och fiskade idag (igårkweeel), vi drog till Norrbottens djupaste skogar och traska en bit till en älv. Men se på själve fan, inte ett jäkla napp hade vi, niet nada, bättre lycka nästa gång :D Hur som så var det ändå en riktigt trevlig kväll som avslutades som många andra kvällar med inköp av ohälsosam mat på stan, jeg å Jonas odlar nå jävulskt om vi säger så ;D Godnatt.nuimage1

Ibland kan jag tycka.

Att vissa personer verkligen inte ska öppna käften när dom verkligen inte vet vad fan dom snackar om. Ska man t.ex snacka skit om andra som många småfjortisar gör i Piteå ska det då vara rättfärdigat, man ska inte hitta på nån egen sanning, ska det snackas så ska man prata riktigt sanning.

Om vi nu säger såhär : F14 Säger att en äldre person är jätteomogen och inte har något liv trots att dom inte vet vad dom snackar om, vem är det då som egentligen är omogen? En 25 åring eller en 14 åring som knappt kan utryckla sig verbalt? Absolut oförmögen att föra en diskussion på ett snyggt och rent sätt utan att gå till jävligt fjolliga personangrepp och yra om något som dom verkligen inte vet ett skit om. Då tar vi med i antagandet att 25 åringen verkligen har ett s.k bra liv och lever i frid och fröjd. Nej, det är bara ett desperat försök av 14 åringen att försöka försvara sig, vilket absolut inte kommer sluta väl och det låter bara skämmigt.

Nu är det här bara taget ur fantasin, men det finns ju liknande saker som sker ganska ofta och åh gud så skämmiga sånna personer är =) Gl till dom och lycka till med deras battle ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0