Låt mig se...

Jag ska alltså stiga upp klockan åtta, eller iallafall där i kring... Tina ska nämligen på loppis imorgon, så jag ska prata med hon i telefon på morgonen innan det börjar så vi kommer överens om vissa saker, typ priser osv. Sen ska jag alltså fara till Björklunda och titta i en timme på SL-tävlingen, säkert hjälpa till en del, blir alltid så. Därefter ska jag till Norrfjärden, till loppisen, och ställa mig och hjälpa Tina. Whooooooooooot jag kommer se ut som ett slagfält i ansiktet efter så lite sömn!

Nåja, finns väl inte så mycket mer att göra nu än att gå och lägga sig (tro mig, har försökt sova) och hoppas på det bästa! Godnatt

Hungrig!

Förbannat så jävulskt hungrig man kan vara, Tina och hennes mor for och handla för ett tag sen så vi kommer ju äta snart, blir garanterat gott :)

 Var med på en tävling som pixbox höll i, 5st hade chans att vinna en mobil, och 15st kunde vinna premium medlemskap. Jag tänkte att det skulle vara skoj att vara med, är ju en tävlingsmänniska men har ju inte tävlat i något på länge. Så jag skaffa ett album som hette "Mitt liv som arbetslös". Alla album började med "Mitt liv som", och jag är ju arbetslös hehe. Så imorrse när jag vaknade så sa Tina att jag skulle logga in och kolla om jag hade vunnit något (12e Dec skulle man få veta vinnare). Så jag loggade in, hade fått ett PM, hmm tänkte jag :)

"Du har vunnit en Sony Ericsson c902"

Jag bara "whoooooooot".
Visst, jag hade ju lagt ner lite tid på albumet eftersom jag tyckte det var kul, men inte trodde jag det skulle gå sådär bra! Är väldigt glad :) Juryn utlåtande löd; Ångestdrypande, galghumor,roligt och annorlunda.
Mycket skoj då när man oftast tänker "Lycko dom som kommer vinna" när man ser tävlingar,  jag själv brukar ju aldrig vara med på något. Kanske blir förändring på det framöver :)

Imorgon är det Lucialyftet som det är varje år, jag ska nog dit, men det beror på. Jag kanske måste stå med Tina på loppis, och det är ju inte mer än rätt eftersom mina grejer också ska säljas. Tinas partner kanske håller på att bli magsjuk, får veta ikväll om hon ska stå imorgon eller inte. Kommer att sova utan min älskling ikväll, det kommer bli svårt att somna, det äre alltid. Dock är morgonen efteråt så jävla skön då man vaknar och första tanken är "Snart ska jag träffa Tina". Yeppyepp! Men nu ska vi ut me hojns hundar. Hejsvejs!

Hejhej!

Jag är gode passiv i bloggen nu för tiden, all tid går ju åt till funderingar omkring dessa julklappar! Också går väldans mycket tid åt till att räkna timmarna som är kvar tills jag får tillbaka körkortet! Om 15 dagar har jag fått tillbaka det, 345h kvar :D Väldans trevlig tiden är, den går ganska fort! :)

Ska snart med Krulleboy och köpa julklappar på stan, ska köpa åt älskings Tina ;)

513h kvar

513 timmar kvar tills jag får köra min underbara bil igen :D Gud så mycket jag längtar, kommer bli en jävligt rolig jul haha! Ska till Ikea & Finland samma dag som jag får tillbaka körkortet så det blir guld. Ska fara med Tina och hennes morsa, vet inte än om vi ska köra min eller Tinas morsas bil, hoppas på den förstnämnda.

Skottade just av bilen, ladda batteriet lite och körde in den i garaget så den får tina upp och få fulladdat batteri. Måste göra (farsan måste:D) en ventiljustering så snart jag får börja köra igen, så monstret lever flera år till!
 
Jag & älskling har bestämt oss att fara till en speciell plats på julafton och öppna varandras julklappar, i bilen! Kommer bli jävligt skoj.
 Nåja, ska softa lite nu, tju!

RSS 2.0