29 dagar kvar!

Hej! Längesen man skrev sist, har haft fullt upp med att köpa julklappar och umgås med folk.  Nåja, för att göra en låååång historia kort så är det bara tjugonio dagar kvar tills jag får köra min bil igen =D Det har gått, inte mindre än etthundratjugofyra dagar sen jag tappade körkortet. Sådär, lång historia blev kort. Ska gitta till stan och köpa klappar snart. Hejsvaajz

Idag

Den här kvällen har varit enormt slapp, Tina är med sina kompisar i Öjebyn och jag har suttit framför datorn i flera timmar. Har fan inte haft ork att göra nånting den här kvällen, blir fint att ha extra energi till imorgon, då har jag och Tina varit tillsammans i fem månader! Och jag hoppas det kommer bli många många många mer månader :)

 Det har blivit vinter nu också, första snön kom igår. Men idag har hälften runnit bort, kommer troligtvis mer imorgon, iallafall om man ska tro smhi och yr.no. Blir fint med snö nu när jag snart får tillbaka körkortet (39dagar), då kan jag fara ut och drifta omkring, fyfan vad kul det kommer bli. Blir skönt att ta sig någonstanns istället för att sitta hemma hela tiden, dock har jag ju bytt bort crossen mot en moped, men den säljer jag naturligtvis direkt när jag fått tillbaka körkortet. Blir ju inga långa svängar med mopeden direkt nu när det är så kallt. Men skönt att ta sig om man vill och köpa något eller fara till Öjebyn.


Funderar på att yra ihop något här i slutet, alltid lika roligt! :D

 Shippen gillade att stjäla tårtor från gamla farbröder, han brukade mumsa i sig dom efter skolan då hans hjärna använt så många kalorier på att läsa matte. Shippen hade stulit inte mindre än åttahundrafyrtiotre tårtor i sin tårt-karriär.
 Men en dag när han skulle stjäla en tårta av Herr Bahnsén så kom denna ypperligt atletiska gubbe Shippen på spåren.
 Shippen hade nämligen börjat mumsa i sig tårtan direkt han tagit den, och det gjorde att tårtsmulor la ett spår på marken efter Shippen.

Shippen hörde ett rop "Ungdjävel, stanna! Stanna säger jag!!" och tittade skräckslagen bakåt. Där ser han Herr Bahnsén i full frustration komma springandes. Han flåsade värre än stora stygga vargen, och det bokstavligen rök ut ur öronen på honom. Shippen började springa, ack, med sina 112 tårt-kilon gick det inte speciellt fort framåt. Det tog inte många sekunder innan Bahnsén ryckte tag i Shippens tröja.

Shippen blev så förskräckt att han fick tårar ur öronen och sket ner sig i tröjan.
Efter denna dag har Shippen inte stulit en enda tårta från någon gammal farbror.

Pixbox tävling

Pixbox håller en tävling, och jag är med. Ska försöka ta bra och roliga bilder under tiden =) Ni får gärna ge mig tummen upp ---> http://www.pixbox.se/?page=mitt_liv_som_timeline&usr=52699

Obs man måste vara inloggad, kanske skriver nå kul i bloggen senare ikväll. http://www.pixbox.se/?page=mitt_liv_som_timeline&usr=52699

En av Sveriges största idrottsledare är död.

Tragiskt besked som nådde mig inatt, en av Sveriges största idrottsledare och min klubbkompis är död. Han har hjälpt mig och många många andra på gymet genom åren, han var alltid glad och pigg när han kom ner.
Han har gjort extremt mycket för Svensk styrkelyft när han var landslagsledare, citerar David H.

"Han arbetade stenhårt för en ren idrottsrörelse under alla sina verksamma år inom STF och SSF och var bla mannen som tog fram 40-listan som numera används i olika former över hela världen. Han var också nytänkande vad gäller träning och låg bakom den uppstädning Svensk styrkelyft genomgick efter hot om uteslutning från RF i slutet av 80-talet och första halvan av 90-talet. Med Kåres träningsmetoder, upplägg på träningsläger och föreläsningar, lyckades Sverige trots stenhårda antidopingregler både behålla sin internationella kapacitet och till och med förbättra sig som nation."

Piteå-tidningen var snabb på att lägga upp en artikel http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=4146621

Tankarna går till anhöriga..

Då vare dags igen!

En ny natt, och ett färskt blogginlägg! Var fan ett tag sen jag uppdaterade senast, har haft mycket annat att göra så ;) Halloween och allting liksom! Jag började med att klä ut mig till en industri arbetare (är ju en haha) och slutade som raggare ala Ronny och Ragge stuket typ, monsterpolisonger och snus under hela överläppen! Min babe var katt, och hon var grymt söt! ;)

Nåja, just nu har jag inget speciellt för mig, käka just mackor och såg lite på Tv, såg på discovery, det var blod svett och tårar. Dom var på en oljerigg och skulle borra, men dom drog nitlott och hitta inget, så dom fick börja flytta om det 60meter höga borrtornet, med en vikt på 700ton eller vad det var så kunde det inte varit så lätt. Det var en kamp mot tiden eftersom dom som arbetarna hyrt tornet av var påväg och hämta det, så dom hade sju dagar på sig att fixa olja. Sista dagen fixa dom det! Fan vad ansträngande jobb alltså!

Ska spela OT snart, Tina är inte här så ska få sova själv =( Kommer vara fett tärt, dock kommer jag nog somna gott då jag vet att vi ses imorrn, och ju fortare jag somnar desto fortare ses vi ;)

Några pix på oss från Halloween plus en solo-bild på hövdingen själv!





Sen skulle det sitta på sin plats med några väldigt snabbskrivna yrerirader!

Ett tu tre, klockan står på sne, tri fyr fem, klockan slår igen. Mini majni moe, köp en bullens pilserkorv!
 Så sa Lennart Erkanschån när han börne me Amazon dells bakaxchla lossne å for iväg dell McDonalds rondellen uti Preem, sen gick han borti Sundsgäätan dell rondellen för å hämt opp bakaxchla! Han hive opp na på ryggn å traske dell schtan igen, för å sätt oppå axcheln alén!

RSS 2.0