Uppdrag yrning

I nattens uppdrag yrning ska vi titta närmare på Banana-Arne.
Han är misstänkt för tre stycken värdetransportrån, vad som gör han misstänkt för alla tre rånen beror på att rånaren alltid haft på sig en mask vars likhet med en banan är slående. Dessutom har rånaren använt en pistol formad som en banan.

Han är född 1853 och uppväxt i Stockbäckensholm nära Pitepalt kommun i Norrbottnias län, vid 12,5års ålder började han arbeta på en lokal banan fabrik, och det var nog där allting började. All planering och förberedelse för rånen som skulle komma att äga rum 82 år senare.

En trolig teori, som polisens experter framställt är att Banana-Arne levt dubbeliv sedan jobbstarten på banan fabriken, att han i ena stunden är familjefar och har fru, i andra är han en mycket intellektuell rånar-planerare. Det har tagit väldigt lång tid för han att planera dessa rån in i minsta detalj, många tusenlappar och sena planeringsdagar, många bananer till mellanmål och ett par stickade sockar från farmor, som värmt hans arma fötter.
Han har trots alla dessa motgångar klarat sig, en hårsmån från att bli upptäckt, tror polisen. Däremot tror inte Läjvf BY Påhlsson på denna teori. Han vidhåller att Banana-Arne är mentalt instabil, rånat ett stort antal andra värdetransporter, affärer etc. Han är en riktigt härdad rånare med andra ord.

Vi besökte Banana-Arne på hans adress i Stockbäckensholm, och fick oss en intervju.

U = uppdrag yrnings reporter
B = Banana-Arne

U; Rånade du dessa värdetransporter?
B; Va? Bananbåtarna på 60-talet?
U; Nej, dom du är misstänkta för just nu.
B; Jaha! Nej inte det, jag har alibi.
U; Jasså? Det har vi tyvärr inte blivit informerade om, berätta mer.
B; Jag har vid varje tidpunkt för rånen ätit banan och druckit saft hos min polare Melon-Markus.
U; Hm, det var intressant. Hejdå
B; Banan

Där hade ni ett litet urklipp ur konversationen som pågick mellan oss och Banana-Arne. Tyvärr är våran sändningstid slut nu, stay tuned för nya avnitt av Uppdrag Yrning. På återseende, b-trhl

Kommentarer
Postat av: ♥ Nadine

Sov sött! :)

2008-10-23 @ 01:50:16
URL: http://nadine.blogg.se/
Postat av: svava

Good for you!

2008-10-23 @ 01:50:18
Postat av: Tina

Ta en banan älskling.

2008-10-23 @ 02:01:58
URL: http://skitkort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0