En finurlig historia - Törkäl i pizza

En liten skolpojke vid namn Törkäl var rejält hungrig en dag på skolan, klockan var bara 12 och det var hela 3 timmar kvar tills skoldagen var över. Till lunch hade dom serverat rå fisk med ägg, så Törkäl åt en näst intill obefintlig mängd mat.
På matematik lektionen satt han och funderade på hur han skulle få tag i pengar till mat, han hade ju inga pengar, och att vänta till middag var serverad hemma gick inte för sig.

Han var mycket tanig denna Törkäl, 172 cm hög och 52kg lätt. Glasögon med styrka -8,25, tjocka som ett mjölkpaket och manchester byxor. Hans mor hette Rut och hans far hette Tärköl.

Klockan var nu 3 och Törkäls skoldag var över, han hade en plan! Plocka upp pengar från backen tills han hade råd med en Pizza på Arilabbabs Kiosk, efter 15minuter märkte han att det inte gick att tjäna några stora summor på detta. Två kronor och femtio öre hade han fått ihop, nej nu var det dags att ta i med silkesvantarna. Mitt på stadens torg skrek han "Får jag inte 100kr så får ni stryk" Två sekunder senare låg han och lipade, en 5årig tjej hade bitchslappat han..

Men! Törkäl visste att knarklangare minsann tjänade pengar, och han visste ju vem Knarkarmannen Per-Jöns Tjabloppsson var. Så han gick fram och sa "öh du langa fram nå droger, jag ska bli knarklangare tills jag har råd med en pizza" Och se på fan, Tjabloppsson langa fram 2gram koks till Törkäl. Törkäl gick senare ut på torget och fick sålt sina 2gram för 100kr! Sen köpte han sin pizza, blev mätt och cykla hem!



Dagens låt ;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0